TV-inspektion af din kloak

Har du en mistanke om, at der er noget galt med din kloak? Fungerer den ikke, som den skal, men kan du ikke selv finde ud af, hvad der er galt? Leder du efter et professionelt firma, der kan hjælpe dig med at undersøge din kloak, og som kan foretage eventuelle reparationer? Så er du kommet til det helt rette firma.

Hos LH Aut. Kloak og Smedemester har vi stor erfaring inden for forskellige former for kloakarbejde, og vi løser både store såvel som små opgaver for vores kunder. Hvis der er problemer med kloakken, kan det som regel være nødvendigt at få foretaget en TV-inspektion for at undersøge og inspicere kloakken, og det kan vi tilbyde, uanset om vi skal køre til Køge, Roskilde, Greve eller Solrød, eller om vi skal køre til et helt andet sted på Sjælland.

Sådan kan vi med en TV-inspektion hjælpe dig

Kloak-TV er en smart teknik, der giver os mulighed for forholdsvis hurtigt og nemt at undersøge din kloak, hvis du har mistanke om problemer. Det foregår ved, at vi fører et lille kamera ned gennem kloakrøret, og på vores skærm vil vi således kunne se, om der er noget galt med kloakken eller de tilhørende rør, og vi kan også se, hvor problemet helt konkret er henne i kloakken. Det kan for eksempel være, at der er tale om rotter, en fejl på kloakledningen eller et brud på kloakrøret.

En TV-inspektion er en utrolig effektiv metode, som ikke tager ret lang tid at udføre, og som samtidig giver os et klart svar på, om der er problemer med kloakken, hvilke problemer der er tale om, og hvor de er henne. Derved kan vi vurdere, hvilken indsats der vil være den mest hensigtsmæssige i forhold til at udbedre problemet.

Kontakt os og hør mere eller indhent et uforpligtende tilbud

Vi sørger altid for at finde den bedste pris til dig. Du er velkommen til at tage kontakt til os, hvis du har nogle spørgsmål omkring vores priser eller arbejdsgang, hvis du ønsker at høre mere om TV-inspektion, eller hvis du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud.