Smedearbejde på SjællandLH. kloakmester og smedemester

Stor erfaring inden for smedearbejde

Hvad er din næste opgave derhjemme eller måske på arbejdspladsen? Det kan muligvis være en ny altan til lejligheden eller renovering af trappen på kontoret, og hvordan laver man lige det. Det gør man ikke – der finder man en kompetent og erfaren smed til at videregive den vigtige opgave til. Vi er klar til at hjælpe dig med enhver smedeopgave.

Smedearbejde har altid været noget LH Aut. Kloak- og smedemester har arbejdet med, hvorfor vi har fået en grundig ekspertise indenfor de forskellige felter. Med vores 30 års erfaring, kan vi løse små som store opgaver, og vi tager imod arbejdsopgaver fra både erhvervskunder og private.

Klar til enhver opgave
Vi har specielle maskiner, der kræver certifikat at bruge. Disse står altid klar til hver en opgave, og ligeså gør vi. Vi arbejder typisk med stålkonstruktioner, hvor vi tilbyder hjælp til:

  • Stålbeslag
  • Opbygning af altaner og terrasser
  • Opbygning af trapper i bygninger
  • Opbygning af afskærmning
  • Op-svejsning af bærende søjler og bjælker
  • Generel service, vedligeholdelse og renovering
  • Og meget mere..

 
Er du i tvivl om vi kan hjælpe dig med din næste opgave, så grib telefonen og hør os ad – vi har også en smule erfaring inden for beton og anlæg.

Kontakt os
Da vi har erfaring med at alle opgaver er forskellige, har vi ikke en fast pris på vores smedearbejde – alt afhænger derfor af den givne opgave. Vi sikrer at det er samme mand fra A-Z igennem hele processen, og slipper dig ikke før du er tilfreds.

Vi lever efter at en aftale er en aftale, så du kan trygt ringe eller skrive til os for et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på 40 78 81 27 eller udfylde vores kontaktformular, og så vil vi vende tilbage hurtigst muligt.