Rottespærre monteres til forebyggelse mod rotter

Ønsker du at undgå, at du får problemer med rotter på din grund? Så lad os hos LH Aut. Kloak og Smedemester hjælpe dig. Vi har specialiseret os inden for rottebekæmpelse på hele Sjælland, og vi tilbyder derfor montering af rottespærre for kunder i blandt andet Solrød, Greve, Køge og Roskilde. Det er den bedste forebyggelse mod rotter i kloak.

Lad en professionel stå for din rottesikring

Den bedste rottesikring sker nede i din kloak, og da du ikke selv må bevæge dig ned i kloakken, og fordi rotter kan være smittebærere af sygdomme, bør du altid lade en professionel rottebekæmper stå for monteringen af en rottespærre.

Den bedste forebyggelse mod rotter i kloak og rør

Ved at få monteret en rottespærre kan du være sikker på, at rotterne ikke kan komme ind i din bolig. En rottespærre placeres på kloakledningen i brønden, og den består af to klapper, der kun kan åbnes den ene vej. Det betyder, at vandet fra din bolig kan komme ud gennem klapperne, og at rotterne dermed ikke kan komme ind den anden vej fra.

Få din rottespærre efterset en gang om året

For at sikre at rottespærren ikke bliver tilstoppet, og at den hele tiden virker, som den skal, er det en rigtig god ide at få udført service på rottespærren minimum en gang om året.

Forebyggelse eller bekæmpelse af rotter? Vi står klar til at hjælpe dig

Uanset om du ønsker at forebygge rotteproblemer på din grund ved at få monteret en rottespærre, eller om du allerede har konstateret rotter på din grund og har brug for professionel rottebekæmpelse, står vi hos LH Aut. Kloak og Smedemester klar til at løfte opgaven. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser og professionelt arbejde.

Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig med en fast pris på din opgave.