Rottebekæmpelse på SjællandRottebekæmpelse på Sjælland hos LH Aut. Kloak- og smedemester

Vi bekæmper rotter hurtigt
og forsvarligt

Vi har gennem de sidste par år specialiseret os i rottebekæmpelse. Vi hjælper dig med at slippe af med de små væsner, på en forsvarlig måde, uden brug af giftstoffer.

Rotter kan godt se søde ud på billeder eller i tegnefilm. Men lige så snart de bevæger sig i nærheden af vores hjem eller arbejdsplads, kan man mærke kuldegysninger gennem hele kroppen og hårene rejser sig højere end nogensinde før. Den første tanke er at finde en stol at hoppe op på – lad den næste tanke være at få fat i en professionel rottebekæmper.

Brug en professionel rottebekæmper
Det er vigtigt at gøre brug af en professionel til at bekæmpe rotter, eftersom man ikke selv må bevæge sig ned i kloakken og fordi der er mange sygdomsfarer. Dette betyder kort og godt at man ikke selv kan bekæmpe rotter – men man kan stadig forebygge problemet!

Når først rotterne har fundet vej igennem huller i kloaken, er der ikke andet for end at tage fat i en professionel. Som privatperson kan du altid sørge for at rotterne ikke kommer ind, ved hjælp af rottespærrer.

Med professionel rottebekæmpelse på Sjælland fjerner vi ikke kun rotterne, vi finder også frem til hvordan de har fundet sig vej ind til boligen. Vi fanger dem med en rottespand, eftersom man ikke må bruge gift mere og derefter fikser vi de huller eller det eventuelle problem, der har forårsaget at de fandt frem til jer.

Kontakt os
LH Aut. Kloak- og smedemester har hjulpet mange tilfredse kunder igennem årene, specielt efter alle oversvømningerne, så kontakt os endelig, hvis vi også skal hjælpe dig!

Eftersom alle opgaver er forskellige , har vi ikke en fast pris på vores rottebekæmpelse på Sjælland. Skriv til os via vores kontaktformular eller ring på 40 78 81 27.